Du är här:

O-Ringen 2018

Den 21-27 juli kommer stan att bli ännu roligare! För då kommer O-Ringen till Örnsköldsvik. Drygt 20 000 besökare/deltagare kommer att tävla i orientering och upptäcka det fantastiska friluftsliv som Höga Kusten erbjuder. Mellan tävlingarna kommer de även att del av vad staden och närområdet har att erbjuda. Vi ser fram emot en riktig folkfest. Nedan finns kanaler som är bra att besöka om du vill hålla dig uppdaterad under O-Ringen. Var gärna med och dela din upplevelser från O-Ringen - se nedan.

Höga Kusten
Örnsköldsvik är en bra bit av Höga Kusten. På webbsidan får du tips om vad du kan se och göra i hela Höga Kusten.
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stadsnära Örnsköldsvik
I Örnsköldsviksguiden får du tips på vad man kan göra i Örnsköldsviks stad och i dess närhet. Sidan kompletterar Höga Kustens webbsida.
Läs meröppnas i nytt fönster

Trafikinformation
På denna webbsida kan du under O-Ringen ta del av viktig information om parkeringar och trafikpåverkan etc.
SIDAN PUBLICERAS INOM KORT

Läs meröppnas i nytt fönster

Jobba och lev
Under O-Ringen finns några av våra största arbetsgivare från företag, kommun och organisationer på O-Ringentorget vid Fjällräven center för att tala jobbmöjligheter med deltagarna.
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inspiration
Inspiration är till för att skapa ett intresse och en känsla för vad Örnsköldsvik har att erbjuda för dem som ännu inte varit här eller har funderingar runt Örnsköldsvik som plats.
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

O-Ringen
Den 21 -27 kommer drygt 20 000 deltagare att tävla i naturområden runt stan. På deras webbsida finner du information om tävlingen och mycket annat.
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Var med och dela dina bilder från O-Ringen

Vi ser fram emot en fantastisk folkfest under O-Ringen som bidrar till att Örnsköldsvik blir ännu roligare. Därför skulle det vara extra kul om du som är invånare eller deltagare kan dela med dig av dina O-Ringen-upplevelser genom på att på Instagram tagga och dela både #roligareiornskoldsviklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och #mittornskoldsviklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Dessa två hashtaggar är kopplade till webbsidan www.inspiration.ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som riktar sig till den som är nyfiken på att veta mer om hur det är att bo och leva i Örnsköldsvik.

Tillsammans ger vi bilden av Örnsköldsvik.

Sidan uppdaterades

2018-06-20

Sidansvarig: